OBS, Uppdaterad info!!

Styrelsen informerar om Covid-19

Dagstorpsortens Ryttarförening fortsätter hålla anläggningen öppen som vanligt för dagligt bruk. Även den föreningsledda träningen fortlöper enligt schema. Vi vill dock uppmana er som rider på anläggningen att förhålla er till de nationella riktlinjer som finns genom att hålla avstånd till varandra och att inte samlas i grupper på läktare och andra platser på anläggningen. Är man sjuk i förkylningssymptom visar vi varandra hänsyn genom att stanna hemma.

Vi kommer i slutet av v.14 börja underhålla utebanorna. Det finns bänkar och gräsområden utspridda runt omkring banorna som erbjuder sittmöjligheter för medföljande om man föredrar att vara utomhus.

Gällande kommande tävlingar följer vi riktlinjerna som finns för allmän tillställning med ett deltagarantal på max 50 personer.

Svenska ridsportförbundet har idag, den 28/3, beslutat om ett nationellt tävlingsstopp t.o.m den 31/5 vilket innebär att vi kommer bli tvungna att flytta vår hopptävling för ponny den 9/5 samt fälttävlan den 30/5. Vi återkommer med nya datum för tävlingarna.

Så med detta sagt önskar vi både ryttare och övriga fortsatt varmt välkomna till Dagstorpsortens Ryttarförening för att nyttja anläggningen enligt ovanstående förutsättningar och önskar er fina vårdagar framöver. Ta hand om varandra!

/Styrelsen