Hoppkurs

Hoppkursen för Emma Gynning är full men det finns eventuellt möjlighet för ytterligare en grupp. Om det är någon mer från Dagstorp som vill vara med anmäl er till Emma senast söndag. 

Hoppkurs med mental coachning för Emma Gynning den 20-21 Februari.

Vi kommer fokusera på hästarnas grundarbete och ryttarens grundposition samtidigt som vi bygger mentalt starka ryttare som förstår vikten av långsiktigt arbete.

Vi jobbar med att ta kontroll över våra tankar och bilder och att skapa rätt attityd och känslor för bättre ridning och större framgångar.

Dag l: Hoppövningar med fokus på lydnad och kommunikation.

Dag ll: Banhoppning

Om Emma:

Emma är examinerad C tränare i hoppning och utbildad mental tränare via Skandinaviska Ledarhögskolan. Erbjuder hoppträning, mental coachning och föreläsningar i mental träning.

Emma har gruppträningar för tävlingsekipage på alla nivåer, från lätt klass till ekipage som tävlar upp till internationell nivå. Elever med placeringar på Svenska Mästerskapen, Baltic Cup m.m.

Tar emot både ponny och storhästekipage.

Pris: 700 kr inkl moms

Ev ridhusavgift tillkommer.

Anmälan görs till emma.gynning@hotmail.com Ange datum, ekipage och utbildningsnivå. Dagstorpsmedlemmar har förtur till anmälan till den 31/1 och att därefter öppnas anmälan för utomstående. 🤗

När ni fått bekräftelse är ni inbokade till kursen.

Välkomna!

Vid frågor kontakta Theresa Gunnersand 0702-181030 eller tgunnersand@gmail.com

//Ponnykommitten